/media/8361/stark-gentrae_header.png
Foto: Anders Boll

STARK donerer 20.000 kr. til Smukfonden

Smukfests gode Legekammerat STARK har med deres initiativ GENTRÆ ramt lige ned i både Smukfests og Smukfondens tanker om overskudsenergi.

Af: Brian Mogensen (Frivillig formand, Skriverne)
28. oktober 2021

Når Smukfest er veloverstået, skrues barerne fra hinanden og alt træværket, der har dannet ramme for festen, sorteres. Langt størstedelen gemmes og opbevares, så det til næste festival igen kan få liv som en bar, madbod eller finurlighed. Det er desværre ikke alt det brugte træ, der er muligt at genanvende et år efter, og det er her STARK kommer stærkt ind i billedet.

STARK afhenter nemlig det overskydende træ til deres bæredygtige projekt, GENTRÆ. GENTRÆ indsamler og renser træet fra Smukfest og sætter det til salg i STARK Skanderborg – side om side med det nye træ.

Nu er alt træet fra Smukfest 2019 blevet solgt, og som om det ikke var smukt nok i sig selv at genbruge det træ, der er for godt til at smide ud, så har STARK altså også valgt at donere overskuddet fra salget af GENTRÆ på 20.000 kr. til Smukfonden.

Det er dobbelt op på overskudsenergi, og Smukfonden takker mange gange for donationen, som vi allerede glæder os til at give videre til nogle, der trænger til en håndsrækning.

Husk, at Smukfonden netop nu er åben for ansøgninger frem til 1. november.

Se kontaktoplysninger