/media/7495/dn5p4342.jpg

Royal dedikerer øl til støtte af Smukfonden

Med Royal Beers nye Smukfonden-øl kan du for alvor skåle med god samvittighed henover sommeren

23. juni 2020

Normalt er du med til at støtte Smukfonden, når du svinger forbi barerne i bøgeskoven og tanker op på øl. Her går der nemlig 2 kr. pr. solgt liter fadøl direkte til fondens velgørende arbejde. I år bliver det som bekendt en festivalfattig sommer og Royal Beer har derfor sørget for, at du i stedet kan svinge forbi supermarkedet og støtte via øl-provianteringen.

Smukfests talsmand, Poul Martin Bonde, glæder sig over, at der trods omstændighederne stadig er opbakning til fonden:
”Smukfonden har jo længe nydt godt af et flot samarbejde med de gode legekammerater fra Royal Unibrew, hvor fonden har modtaget 2 kr. pr. liter fadøl solgt på festivalen til sit arbejde. Det kommer jo desværre ikke til at ske i år – men heldigvis er vi nu klar med et godt alternativ: en decideret Smukfonden-øl, hvor der går 1 kr. pr. solgt dåse til Smukfonden. Det er da win, win og win – og på Smukfest er vi super glade for, at der endnu engang bakkes op om Smukfonden, så vi herfra fortsat kan støtte kampen med ensomhed og udsathed”.

Hos Royal Beer er man ligeledes glade og tilfredse med samarbejdet om den nye Smukfonden-dåseøl:
”Det at give en håndsrækning til Smukfonden og arbejdet med forebyggelse af blandt andet ensomhed synes især aktuelt lige nu. Ved at sælge øllen udenfor festivalpladsen kan alle nu give en hånd med”, lyder det fra Christian Lund-Martorell, Senior Brand Manager hos Royal Beer.  

Tapningen af øllet er godt i gang. Glæd dig til at kunne finde dåserne i butikkerne fra næste uge!

Se kontaktoplysninger