/media/3620/rekordforsoeg-samlet2.jpg

Grin og glæde på ADHD-foreningens sommerlejr

I uge 28 gentog ADHD-foreningen succesen med en sommerlejr for børn og voksne med støtte fra Smukfonden. Her var både plads til leg, refleksion og en stor overraskelse i form af besøg fra Børnenes Rekordbog.

1. november 2017

Mandag d. 10. juli stod hele 52 børn, 42 voksne og 20 frivillige klar på Houens Odde for at skyde gang i sommerlejren. En ferieoplevelse der er sat i verden for at give plads til nye venskaber, styrkede familienetværk og en god portion fjollede aktiviteter for både børn og voksne. Ugen bød på både skovstratego, zumba-dans og æggekastkonkurrence til stor fornøjelse for deltagerne.

Tirsdag eftermiddag bød på lidt af en overraskelse for de deltagende, da der kom besøg fra Børnenes Rekordbog. De skulle sætte ny rekord i hvor mange personer, man kunne proppe ind i en autocamper. Det lykkedes at proppe hele 48 børn og 12 voksne derind, og rekorden blev dermed slået til stor begejstring for både børn og voksne. Alle fik et diplom med hjem og rekorden kan findes i næste udgave af Børnenes Rekordbog.

Selvom alle deltagerne var trætte, da de rejste hjem fra sommerlejren, var det med hovedet fyldt med de bedste minder, samt en glæde ved at være en del af det fællesskab, sommerlejren tilbyder.

Se kontaktoplysninger