/media/5834/tandfe-oeverst-tekst-600x243.png

Du er smuk, når du smiler

“TANDFEEN – du er smuk, når du smiler” er et nyt projekt, som Hus Forbi har startet med hjælp fra Smukfonden. Projektet begynder 1. maj 2019 og er en reinkarnation af deres tidligere projekt ”RED RØVEN”.

6. maj 2019

Målet med Tandfeen er at yde støtte til tandbehandling til personer, der er i målgruppen for at blive Hus Forbi-sælgere – man behøver altså ikke være sælger, men man skal være socialt udsat, hjemløs eller tidligere hjemløs og have en større tilknytning til Danmark end til noget andet land. Tandfeen har fået 500.000 kr. til uddeling fra Smukfonden og forsætter så længe, der er midler.

Ansøgningsproceduren er den samme, som det var med Red Røven. Det vil sige, at uddelingerne fra Tandfeen bliver givet som rentefri lån. Derfor skal man udfærdige et gældsbrev. Tilbagebetalingen skal påbegyndes senest 3 år fra lånets oprettelse. Hus Forbi vil dog ikke fortage en aktiv gældsindrivelse, men alle der har mulighed for det, opfordres til at tilbagebetale tilskuddet fra Tandfeen – så vi kan hjælpe flest muligt! 

Ansøgningen skal indgives til hus forbis sekretariat i Vanløse. Alternativt kan den sendes på mail til rasmus@husforbi.dk

Find relevante ansøgningblanketter her.

Se kontaktoplysninger