/media/7865/smukfonden_uddeling2021_header.png

Uddelt i 2021

Årets første uddeling var en helt særlig en af slagsen. Da vi mistede foreningens formand og festivalens talsmand, Poul Martin Bonde, frabad han sig blomster til sin bisættelse og opfordrede til i stedet at give en donation til Smukfonden. Nedenstående uddeling er derfor i Poul Martins navn.

Maj 2021

DUCKLINGS E-sport, modtager 32.5000 kr. i støtte til deres projekt om at skabe et fællesskab for unge gamere. Et sted, hvor man er ”ligesom de andre”, og hvor man sammen med andre børn og unge kan udvikle sit spil. Projektet er indstillet af medlem Chrestina Christensen fra Camping Safety Service.

Skraldecaféen, på Sydhavnen i Aarhus, modtager 32.500 kr. i støtte til deres projekt – Suppedasen. En cyklende madbod, drevet af unge sociale udsatte med formålet om at nedbryde nogle af de barrierer, der ofte er mellem gadens folk og den øvrige befolkning. Projektet er indstillet af medlem Rikke Sejthen fra Sminkedåsen.

Foreningen Midtbyens Subkulturer, modtager 30.000 kr. i støtte til deres projekt om at støbe et nyt gulv til deres mødested, Rottereden. Et fristed og fællesskab for ensomme og udsatte unge mennesker i Aarhus Midtby. Projektet er indstillet af Nancy Pelle fra Genbrugsguiderne.

Se kontaktoplysninger