/media/3287/header6.jpg

Baggrund

Om Smukfonden

Med udgangspunkt i det fællesskab og den glæde der hvert år skaber Danmarks Smukkeste Festival, har Skanderborg Festivalklub besluttet at initiere og skabe økonomisk grundlag for ”Smukfonden”.

Fondens formål er, at støtte initiativer og projekter der arbejder for at fremme fællesskab af den slags, der kan afhjælpe ensomhed og udsathed, fortrinsvist blandt unge. Smukfonden modtager hvert år 20% af festivalklubbens regnskabsmæssige resultat, under forudsætning af at festivalklubben har den fornødne likviditet. Generalforsamlingen i Skanderborg Festivalklub godkendte opstarten af Smukfonden ved generalforsamlingen i januar 2014.

Smukfonden modtager ligeledes en donation fra Royal Unibrew, på 2 kr. pr. liter fadøl der sælges på Danmarks Smukkeste Festival. Smukfonden støttes løbende af forskellige initiativer og projekter der udspringer af Skanderborg Festivalklub, eks. Smukboldsturneringen.

UDDELING OG ANSØGNING:
Smukfonden har åbent for ansøgninger hele året. Der er ansøgningsfrist d. 1. december og d. 15. maj – med uddeling i henholdsvis januar og august. Alle krav og retningslinjer findes her. Bevillinger fra Smukfonden uddeles i forbindelse med a) Skanderborg Festivalklubs årlige generalforsamling (januar) og b) afholdelse af Smukfest i Skanderborg (august).

OBS:
Smukfonden tildeler kun støtte til igangværende og konkrete projekter/initiativer, der har opnået resultater. Smukfonden tildeler ikke støtte til enkeltpersoner.
Smukfonden tildeler fortrinsvist støtte til  projekter rettet mod unge

Se kontaktoplysninger