/media/3343/untitled-2.jpg

Pølsevognsbesøg til beboerne

I Januar kunne Bo- og Rehabiliteringscenteret Lunden i Varde invitere beboerne på "en ristet med det hele" med støtte fra Smukfonden.

26. maj 2017

For 3. år i træk har husassistenterne på Bo- og Rehabiliteringscenter Lunden i Varde taget initiativ til at leje en pølsevogn som et festligt indslag i hverdagen på botilbuddet for borgere med en erhvervet hjerneskade.

”Det er ikke så tit at vi har mulighed for at prioritere et pølsevognsbesøg for vores beboere,” siger leder Annemette Ugelvig, ”men det er altid en succes, og beboerne elsker stemningen omkring pølsevognen og nyder muligheden for at få en fransk hotdog eller en ristet pølse med brød. I år har vi været så heldige at få støtte fra Smukfonden, idet én af Lundens medarbejdere søgte om støtte til at finansiere pølsevognen. I januar kom den glade besked så fra Smukfonden, og så var der ikke langt fra tanke til handling.”

For andet år i streg havde Lunden inviteret brugere og personale fra naboerne i botilbuddet ”Samstyrken”. Beboere og brugere på begge institutioner er alle glade for, at det igen i år lykkedes at finde en sponsor. Over 100 personer havde tilmeldt sig arrangementet, og trodsede regnvejret for at komme til pølsevognen.

 

 

Se kontaktoplysninger