/media/3291/header_guldjakkesaet.jpg

Gylden fest støtter udsatte børn

Ser du stangsmarte folk i officielle guldjakkesæt på årets festival, så ved du nu, at de er særlige støtter – og venner – af Smukfonden og Danmarks Indsamling.

15. marts 2017

28.000 kr. gik til Danmarks Indsamling i 2017, da en anonym velgører (og Smukfest-entusiast) vandt auktionen over Den Gyldne Festivalpakke doneret af Smukfest. Pakken indeholdt følgende:

  • Guldjakkesæt (der findes kun to sæt i verden!)
  • Guldkjole
  • 2 x partoutarmbånd til #smuk17
  • Tenthouse
  • Drinkskort

Nogen derude i det ganske danske land får med andre ord en meget mindeværdig, gylden uge i Skanderborg. Og dét med god mavefornemmelse over samtidigt at have støttet Danmarks Indsamling med et betragteligt beløb. I år er DRs store indsamlingsshow (produceret i samarbejde med 12 humanitære organisationer) gået til sultende og udsatte børn ude i verden. Over 90 millioner kroner blev samlet ind!

Nu stiller du nok dig selv et spørgsmål. Det helt gode spørgsmål. Hvem har DET ANDET officielle guldjakkesæt fra Smukfest?

Det har Claus da på! Claus repræsenterede en af festivalens Legekammerater, Nonbye, på årets festival. Han blev så verliebt i det jakkesæt, han spottede på festivalen, at han prompte bød 10.000 kroner for det. Sættet blev hans, og pengene er selvfølgelig gået til Smukfonden.

 

Se kontaktoplysninger